Létezik spriccelő női orgazmus? A hozzászólásokat olvasva élénk vita bontakozott ki. Persze a pornósok által készített női spricceléses videók biztosan kamunak tekinthetőek, mert nincs az a nő aki olyan körülmények közt átélne egy ennyire önfeledt orgazmust. Ez a videó viszont reálisnak tűnik.
Mi a véleményetek?15 hozzászólás to “Női ejakuláció – spriccelő orgazmus”

 1. karaván Says:

  durva

 2. csajszi Says:

  létezik, volt már nekem is..

 3. Pasi Says:

  Két csaj partnerem volt ilyen. Létezik!!

 4. atesz70 Says:

  Szívesen lennék egy ilyen csajjal, aki így megy el:)))

 5. M Says:

  Én is hallottam már ilyenről. Szívesen kipróbálnám!!

 6. Névtelen Says:

  sztem tisztára izgató nem vagy csak én vok vele

 7. Tunderke. Says:

  Nagyon izgato es szexi ez a NO.

 8. csajszeeee Says:

  ilyen van.

 9. silent Bob Says:

  Ilyen van csak ez nem az. A hangok nagyon találóak, de semmi testi jele a közeledő ill. megtörténő orgazmusnak a kishölgy esetében. (mellbimbó, punci, bőr) Azért a gerjedség jeleit nem lehet utánozni! Lásd : műanyagpornó filmek.

  De azért ügyes próbálkozás! 🙂

 10. Peka Says:

  Ez egy nagyon érdekes téma csak nehezen lehet bármely fórumon is komolyan beszélni róla. Mi is tapasztaltunk hasonlót, de az csak egy kevéske habos váladék formájában jelentkezett. Szerencsére nálunk a többszörös orgazmus nem kérdés csak valahogy ez a spriccelősdi nem jön össze a korábban említetteknél nagyobb mértékben.

 11. Netudki Says:

  Van ilyen! Már több barátnőmmel is átéltem ilyet. Azt hiszem, a szexben egyik legfantasztikusabb érzés, mind a férfinak (csak erről tudok igazán nyilatkozni), mind a nőnek. Ezen a videón, még a mennyiség is reális. Egyébként a bepisilés teljesen más, az szárítja a hüvelyt.

 12. dzsozi Says:

  Ez létező dolog, a barátnőm is mindig így élvezett el, és én az ilyen nőket szeretem akik spriccelve élveznek el :D. Szerintem agyon izgató.

 13. ZSOZSÓ Says:

  Sziasztok!
  A videó egy nagy pisilés semmi más!!!

  Én egy közel 40-es éveit taposó pasi vagyok. 2 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a mostani párommal.Nagyon hamar kiveséztük egymás szexuális kultúráját.Csodálatos együttléteink voltak ,vannak.
  Már 6 hónapja együtt voltunk mikor egy forró nyári éjszaka az előjátéknál ami az elélvezésik tartott nála, érezhető melegség árasztatta el a kezemet és a megszokottnál több nedű lepett el.Őszintén szólva mindketten hirtelen csak lemerevedtünk, de gyorsan folytattam tovább az izgatást mert láttam az arcán hogy zavarban van és nem érti a dolgot.Másnap persze megbeszéltük hogy mi is volt az egész és az ő bevallása szerint akkorát élvezett hogy egy kicsit bepisilt. Azt mondta hogy eddig soha az életben eddig nem volt ilyen élménye senkivel.És egyáltalán nem érezte hogy kell neki pisilni. Mondta hogy neki nagyon jól esett engem meg egyáltalán nem zavart sőt még izgató is volt És azóta szinte majdnem minden alkalommal bepisiltetem ez egy visszaigazolás is számomra hogy tényleg jó amit csinálók.Szerintem semmi gusztustalan nincs bent ha igazán szereted a párodat.A Pacal sokkal gusztustalanabb.
  Úgyhogy fiúk és lányok a jelenség létezik a szavamat adom de nem abban a formában amit a videón lehet látni!!
  Tanács : semmit ne erőltess a párodra amit nem csinál szívesen és amit te nem
  tudsz neki viszonozni. Mindent meg lehet és kell beszélni.

 14. István Says:

  Sziveswen lennék eggyütt 1 olyan nővel,aki spriccelve tud elélvezni!Valaki tud ilyet ajánlani?

 15. Sherif Says:

  Hu engem ugy feltud izgatni az ijen imádom a Spricelö puncit!

      Hozzászólás

Subscribe to RSS