Létezik valóban, vagy ügyes trükkökkel téveszitk meg az exremitásra kiéhezett pornó fogyasztókat?
Nézzétek meg a videót és döntsétek el. Nekem nagyon is valódinak tűnik.39 hozzászólás to “Női ejakuláció – Spriccelő női orgazmus”

 1. Macus Says:

  Ez az egész egy hatalmas átverés!Nő vagyok már csak tudom!Vagy a spermával keveredett egy kis pisi?!Ha valaki ilyen erősen élvezne akkor nem vihogna közbe!

 2. Huncut Says:

  Ez csak azért van igy mert előtte a nő pináját teletöltötték vizzel,aztán az élvezet következetében ez kijön.Ennyi.

 3. átélő Says:

  Én férfi vagyok de elmondhatom, hogy a partneremmel szex közben átéltem ilyet többször is. Cserélni kellett a lepedőt. Nem tudtam mi az de forró volt és nedves és sok. A partnerem csodálatos Nő…!

 4. jugin Says:

  nem toom h letezik e ilyen ha igen akkor sem ennyi sok baratnom volt mar de ilyen mint ez meg nem es ugy hiszem h nem is letezik ilyen szerintem!!!!!!

 5. haha Says:

  Mennyi hiszekeny ferfi van!
  Osszepisilte magat! Ez tuti. Amikor egy no spriccelve elvez, az egesz teste gorcsbe randul. Sokkal melyebb dolog mint a csikloorgazmus. A mennyiseg pedig jelentektelen. Nem kell hozza lepedot cserelni.
  Amugy ha valaki a csiklojat izgatja (mint a videon a csaj), abbol sohasem lesz magomleses orgazmusa. A spriccet a G-pont hozza letre.

 6. csajszika Says:

  a csajnak pisilni kellett és az élvezet közben “bepisilt” ennyi az egész…….

 7. Emma Says:

  én átéltem ilyet! a barátommal tök jó!

 8. oktavia Says:

  en is ateltem tobszor a baratnomel ez nem kamu

 9. v.a.laky Says:

  Eddig csak videón láttam ilyent, de megnéznék egy csajt élőben, esetleg még segítenék is neki a csúcsra jutni

 10. ismeretlen Says:

  na egyszer is ez nem noi ejakulacio a csaj nem elvezett hanem pisilt ezt en is megtom csinalni hat figyeljetek meg ha egy csaj elmegy annak nem olyan szine van mint a pisinek azert baszki

 11. nemátverés! Says:

  Még egyszer : NEM ÁTVERÉS!!!

  ATTÓL, HOGY NEM ÉLTÉTEK ÁT, MÉG LÉTEZIK!

  Én is ilyen nő vagyok, pontosan így élvezek ( a barátom teljes gyönyörére!), egy alkalommal többször is! Teljesen más az íze, mint a pisinek, bár valóban ott jön ki. Sós és van egy fanyar utóíze, semmihez sem hasonlítható! (gondolom, ez is egyedi lehet, mint a sperma vagy női váladék íze). Igaz, beletelt egy kis időbe ( több hét, talán hónap is!?), míg rájöttem, hogy képes vagyok rá! Akit érdekel : a csikló izgatása közben kissé lejjebb csúsztatod a kezed és a húgyvezeték bejáratával játszol ( bár a G-pont izgatásával is működik!)
  Úgy gondolom, a szexkultúrának nem ártana változni, akkor több nő is elélvezhetne így!! Ha a férfiak jobban figyelnének a kedvesükre, és az aktus és a saját gyönyörük helyett a NŐ-re koncentrálnának, a finom érzéki előjáték meghozná a gyümölcsét!
  Kedves Férfiak, a lecke fel van adva!!!

 12. oho Says:

  a csaj behugyozott ez van. KAMU AZ BIZA

 13. Bobó Says:

  Szerintem is kamu.Jó sokáig visszatarthatta a pisit.

 14. Alpha Says:

  Én is lány vagyok, és nem tudom, hogy van-e ilyen, de ha van is, szerintem inkább undorító, mint bármi más…

 15. Axel Says:

  Ez a csaj bepisilt XD. De legalább élvezi…

 16. Igy igaz!!!!!!!! Says:

  NEM MINDIG VOLT IGY , és közel a 30- ezmár teljesen az életem részévé vált. Igy élvezek el -bár nekem kicsit kevesebb kb 2 dl de tény sokan buták, és felvilágusulatlanok vagytok.Nem görcs ez és lehet Gponról, kintről,( ha már ez nem az első alkalom) sex közben .A gond hogy nem ismerik és a nők szégyellik ezt. Ezért se nagyon erőltetik mutogatni nem bazári malymok vagyunk.pá

 17. anonimus Says:

  az oké hogy a csajok tudnak igy el élvezni,de itt az a kérdés h ez a csaj meg játsza-e ezt és sztem meg játsza bár nem tom nem vok csaj

 18. LÉTEZIK Says:

  Sokatok itt a commenteket olvasna ezt a jelenséget nem hiszik el mert még nem éltétek át. Az a helyzet hogy ezen a videón a csaj tényleg bepisil és ez egy kamu vid. De nem zárja ki azt hogy létezzen. A G-pont izgatásával lehet elérni bizonyos nőknél, de ahhoz előbb neki kell magát megismernie és neked tudnod hogy működik neki. valakinek ahogy írtátok megy a húgyvezeték izgatásával is. de sok nőnek ez szimplán nem megy.

 19. Doki Says:

  El ne higgyétek,101%kamu! A csaj pisil.Én már csak tudom,minden nap “ebben” dolgozom.

 20. Doki Says:

  ja és persze,ne létezik “Ilyenfajta ” nő orgazmus.

 21. nem doki Says:

  mien doki vagy te bazki… ilyen fajta női orgazmus létezik…lehet hogy szakmát kéne váltanod…csak keres rá a neten és bizonyitottan van spriccelő női orgazmus

 22. Memories Says:

  Letezik ilyen orgazmus,mivel en is ateltem!Hol a G pont izgatasaval egybekotott csikloingerlessel,de volt ra precedens hogy csak szimpla csikloorgazmust is igy eltem at!
  Hatalmas erzes!Igaz,ennyi,mint a videon,nem jon,de hagyok foltot magam utan… 🙂
  Pasik,hajra!!!!
  Aki ezt eleri a Parjanal,az az IGAZI FERFI!

 23. Keserűméz Says:

  Állítólag tényleg létezik, utána is olvastam, de nem ennyi. Pár csepptől pár milliliterig. Ez a csaj szimplán csak bepisilt. Persze az sem rossz, ha egy csajt annyira önfeledt orgazmusig tudunk eljuttatni, hogy ne tudja kontrollálni magát. 🙂 A csajoknál a bepisilés azért könnyebben megy. Én egyszer egy csajt annyira megröhögtettem, hogy becsurrantott… Szeretnék egyszer annyira elélveztetni egy csajszit, hogy az orgazmus spriccelő fokát is átélje. Remélem összejön.

 24. Keserűméz Says:

  Mellesleg aki vette a fáradtságot, hogy EZT a videót végignézze, az láthatja, hogy a csaj egyszerűen csak pisil egyet masztizás közben. Még csak önfeledtnek sem nevezném, nagyon is tudatában vannak mindketten, hogy mi fog történni. Még a törölközőt is odakészítették. Látszik, hogy a csaj először próbálja kitolni magából a pisit, azután egy kis záróizom masszázs segítségével sikerül is neki. 🙂

 25. :) Says:

  Valóban létezik, bár én 30-on felül tapasztaltam meg, nos mennyiségileg? Hát nekem jó nagy folt maradt a lepedőn, csere…bár én is azt hittem, hogy bepisiltem, de mivel nemi izgalom hatására a húgycső bezár, így biztos, hogy nem…egy semmihez sem fogható érzés, amiót megéreztem állandóan csak szexelnék az érzés miatt… bár nekem csak a G pont ingerlésével van…

 26. Nivako Says:

  Teljesen látszott, hogy bepisilt._.”
  Bár, bizti jó sokáig tarthatta, és végül kiengedte amikor úgy érezte becsaphatja a “közönséget”^^

 27. csiga Says:

  kamu az egész mert nem élvezi a csaj csak csinálja a müsort

 28. csodalo Says:

  Ez a video lehet, hogy nem igazi, de valóban létezik.
  A páromat az összeszokásunk után, hónapok múlva sikerült ide eljuttatni.
  Korábban is volt már hasonló orgazmusa, de akkor még nem tudtam/tuk, hogy erről van szó.
  Egy csoda. Ahogyan a Nő, úgy általában mindenki, is az. Csak mi férfiak nem értékeljük Őket eléggé.

 29. 1hozzászóló Says:

  “Sajnos” van ilyen.Persze tényleg nem annyi,és nem annyira,mint a csajnak a videon.Én nem szeretem,bár tény,hogy hatalmas orgazmus.Amikor nekem először volt,azt sem tudtam,hogy ilyen létezik.Egyedül értem el magamnál,masztival.Azóta azt a helyzetet,ami okozta,próbálom kerülni.Viszont egyre sűrűbben van,az első alkalom után.Sokak szerint ez izgató,és a párom is mindenáron el akarja érni.Szerintem ez nagyon ciki,mégha sokkal nagyobb élvezet is.

 30. Mulm Says:

  Én szeretem a nőket,a “NŐT”! Úgyhogy,nem eszköz vagy csak partner az én orgazmusom eléréséhez. Ő,a szeretetem,szerelmem,sőt az imádatom ALANYA!!! Úgy mint minden gondolata,minden érzése,ugyanúgy minden porcikája is kedves számomra. Egy esetben volt már részem ilyen spriccelős nőiorgazmus élményben. És mind a mai napig vágyom egy ilyen nőre! Orálcentrikus vagyok,imádom a cunnilingust és az anilingust művelni a magam és partnernőm őrőmére egyaránt. Ez annyira meghitt! Fenkölt,sőt talán már szakrális magaságba emel!!! Férfitársaim! Ugye mindanyian szeretjük ha nőnk szájába fogad?! És az is boldogitó érzés ha az ejaculációnk is ott történik?! Hát még ha lenyeli a spermánk! Ugye??? Nos,viszonyúljon mindenki úgy a spriccelő puncihoz ahogy tud,mármint ki-ki személyiségének,lelkületének stb. megfelelően. VAN ilyen,én megtapasztaltam,és örülök neki! …

 31. Mulm Says:

  …OK! Akkor kissé keményebb hangnemben! Hogyis van ez? Emlékeztek: hogy mi van,a föld nem lapos,és nem a nap kering a föld körűl hanem fordítva? Meg az a valahanyadik zsinat mit is mondott,hogy az “aszonyállatnak” is van lelke!? HAHÓ!!! Ébresztő emberek!!! (ebben a kibaszott patriarchális,elkorcsosúlt emberi világban) Nem kellene már kihúzni a fejünket a homokból?!!? “Több dolgok vannak földön és égen,mintsem gondolnátok!” Pl: spriccelő nőiorgazmus. Tapasztaltam. És…ha egy nőnek van,MINDNEK VAN!!! Mint keze,füle stb. mert…az emberi faj minden egyede ugyanolyan (Vagy nem? Te mit szólsz ehez doki?) És tűzönjárni is tudsz,ugyan úgy mint én,csak el kell hinned magadról! Javaslom a Transzcendentális Meditációt. És ne hagyd magad az ilyen-olyan agymosásnak (manapság,majdnem minden az,KERESD AZ ÉRTÉKET a lelked tudja mi az!) SZÜLESS ÚJJÁ MENTÁLISAN!

 32. t-zeusz Says:

  én fiú vagyok és szeretem a pornót ( melyik fiú nem szereti) és olvastam egy pár dolgot és olvastam erröl a fajta orgazmusrol elméletileg minden nő képes rá már nem tudom hogy hol olvastam régebben volt de tudom hogy olvastam
  lehet hogy ez a videó kamu (szerintem nem) DE IGEN IS LÉTEZIK EZ A FAJTA ORGAZMUS RENGETEG VIDEÓT LÁTTAM MÁR RÓLA

 33. Süti Says:

  Szépen körbetippeltétek a dolgot, remélem most mindenkinek kielégő választ adok:)

  A női ejakuláció nem teljesen kikutatott terület. Állítólag valaki talált a nőkben egy prosztataszerű mirigyet, ami ebben játszik szerepet. Én sok esetet boncoltam patológus koromban, de ilyet nem láttam. Pedig állíthatom, hogy szövettanilag is jól feldolgozott objektumnak számít manapság az ember. Az ejakuláció mégis létezik. A saját verziómat tudom csak elmondani neked.

  A nők a szexuális izgalom hatására gyorsabban választanak ki vizeletet. A “ritmikus gimnasztika” során az izmok hullámzása és az élvezet által kiváltott erőlködések, nyomások, amiket a nő végez közben, egy-egy vizelethullámot továbbítanak a húgycsőbe. Amikor a nő elélvez, a kismedencei izmok még erősebben megfeszülnek-elernyednek, lüktetnek, a vizelet pedig nagy nyomással ki-ki lövell, növelve az élvezetet. Így látványban és élményben is hasonlít a férfi magömléséhez. Olyan messzire persze nem lő, mert a női húgycső jóval tágabb, mint a férfié.
  (A férfi a merevedéskor nem tud vizelni. Hasonló vizelési ingere lehet, ha a korábban sem üres hólyag hirtelen megtelődik és megfeszül a nemi izgalom hatására.) Ez az anyag a nőknél egy igen tiszta, színtelen és szagtalan, steril folyadék. A szex közbeni hormontermelés növekedése is valószínű, hogy hatással van arra, hogy hirtelen víz távozzon a szervezetből a veséken keresztül. Mivel ez nagyon friss, és nem volt idő arra, hogy a kiválasztó csatornákban és a húgyhólyagban tartózkodva egyes anyagok még átalakuljanak benne, így vízszerűsége megmaradt. Valószínűnek tartom azt is, hogy ez a vizelet hígabb és bomlástermékekben szegényebb lehet.
  Amelyik nő jól átadja magát az élvezetnek, bármelyik nő tehát képes lehet erre, az ejakulálhat. Idegrendszerileg viszont van ebben is különbség, vannak érzékenyebb nők, akikre hirtelen rájön a vizelési inger szextől függetlenül is. Ők talán potenciálisan többször ejakulálnának. A viselkedés ezt gátolni tudja még ilyenkor is. Ezért nem feltétlenül jár együtt az orgazmus a vizeléssel.

 34. szerkesztő Says:

  na szval ha van is ilyen és ezt más nem tudja nem kéne hülyének nézni a másikat mint te így igaz!! ameddig nem ismered a másikat addig ne is szapuld nem tudhat mindenki mindent te sem vagy olyan okos mint ahogy te azt gondolnád!! a műsor kamu van ilyen de ez ne az volt!! ez más!! de mi elött bárki is beszolna nem mondom azt hogy nincs ilyen!! ha csiklot izgatja az csikló orgazmusnak mondható és az nem spriccel hanem a csiklo ki be húzodik és ő ezt izgatta ezért kamu!!!! gondoljon mindenki azt amit akar ez így van hisz én csináltam a filmet!! hahaha

 35. gigi Says:

  kurva egyszerü a csaj csak pisilt nem spriccelt

 36. gigi Says:

  nevetséges szerintem

 37. Nene Says:

  Mennyi tudatlan idiota! Nézzetek utána Wikipédián, még ott is fent van h ez h mukodik és miért. Tiszta hulyék vtok, ha nem tudtok semmit a dologrol minek irtok?

 38. erőskuki Says:

  Wáó!A Marcy Playground-tól megy a \\"Sex and Candy\\" a háttérben!!!!
  :D:D:D
  sokkalta faszább, mint a hugyos biccs!

 39. burelbach Says:

  Szoval,1 igen tud spriccelni,ha hiszitek ,ha ,nem, ez a valosag,ez,igaz pisi,viz,vagy egyebb,akarmi is lenne,spriccol,es engem boldogit,mert ,o ki teljesul,hatalmasat elvez,es a mennyorszag kapujaban van.
  EZ TO0TAL IGAZ IMADOM EZEKET A NOKET,SPRICCOLJANAK MINEL TOBBET,IMADLAK….
  szigetit@yahoo.com———–szuper dolog

      Hozzászólás

Subscribe to RSS